En bra affärsavtal om kaffe med kvalitet: 
Kvarn Kafferosteriet erbjuder ett affärsavtal, där din verksamhet får den bästa färskrostade specialkaffe levererad direkt till dörren. Ett kvalitetskaffe som inta bara är handplockat och av 1. sortering, men som även är certifierad med EUs EKO märkning och Direct Trade.
 
Nye upplevelser och erfarenheter med kaffe:
Automatisk skickar vi varje månad kaffe från ett nytt ursprungsland i Latinamerika eller med en annorlunda rostning. Tillsammans med kaffet mottages en beskrivning av kaffets och regionen i ursprungsland. 
Hittar ni en favorit, då vill det såklart vara möjligt att välja den permanent.
 
Kaffets kvalitet:
Allt kaffet vi erbjuder är handplockat av högsta kvalitet. Allts vårt kaffe går under definitionen specialkaffe, som definiera de topp 20% av kaffets kvaliteter. Kvarn Kafferosteriet är med i Speciality Coffee Association.   
 
Kaffet vi skickar är rostat samma vecka, som ni får levererat!
 
Rättfärdigt, hållbart och ekologiskt:
Kvarn Kafferosteriet gör affärer direkt med kaffeodlarna och deras kollektiver utan mellanhänder efter principerna för Direkt Samhandel med fokus på att skapa värde från producent till slutkonsument och ta socialt ansvar tillsammans. Vi tycker, att det är viktigt att supplera vår tillgång med direkt samhandel och fokus på transability med en 3. parts certifiering. Vi jobbat därför också med Krav organisationen och har certifiering därifrån.
 
Ett ekologiskt odlande är för oss ett viktigt värde att kämpa för. Kaffe är en av världens mest besprutade grödor. Och en del av de kemiska bekämpningsmedel som används är mycket giftiga och förbjudna i Sverige eftersom de är akut giftiga för både människor och djur. I Sverige och Norden drycker vi mest kaffe i världen! 
 
Gör en skillnad genom ert val av Kaffe på Jobbet! 
 
Fair pris:
Utan mellanhänder säkras båda kaffeodlarna och slutkonsument ett fair och bra pris! Kontakt oss för mer information om pris och leverans!