Kvarn Kafferosteriet är ett mikrorosteri i Limhamn som arbetar med kaffe från olika länder i Latinamerika. I vårt mikrorosteri förbereder vi allt manuellt, från rostning i vår 5kg Probat, packning till distribution.

Allt kaffe vi arbetar med importeras direkt från vårt samarbetsföretag Pezo Import och tillsammans arbetar vi med   ”Direct Trade”, som i princip är  direktköp från  producenterna, som vi också besöker årligen och ökar våra affärsförbindelser och en varaktig vänskap.
På Kvarn Kafferosteriet arbetar vi med traditionella rostningar, som mellanrost, espresso och något som är mycket uppskattat, Skånerost.  Vi har också skapat våra egna rostningsprofiler som ”Crema” (process med fast temperatur och lång tillagningstid) och extra mörk rostning för dig som tycker om extra stark espresso.

 Allt vårt kaffe är:
1. Ekologisk-certifierat
2.
Direkt Trade

På Kvarn Kafferosteri kommer vi att fortsätta leta efter fler länder i Latinamerika där vi kan skapa en affärsrelation med producenter och alltid behålla principerna för Direct Trade.

Vi är specialiserade på kaffe från Latinamerika eftersom detta är en region som vi känner till både kulturellt och socialt.
img-3779-1599937955Fctfd.jpg